Jara van Say Ya! - buro been - websites (WordPress), webdesign Oss

Say Ya! - Jara van der Steen

tijd voor een goede mening.

Say Ya!

Coaching, trainingen, workshops en Webinars

Jara van der Steen, eigenaar van Say Ya!, wist heel duidelijk wat ze niet wilde: “Een visitekaartje als website, dat vond ik niks. Een interactieve site, waarbij klanten zich kunnen inschrijven voor coaching, trainingen, workshops en Webinars waarbij ze getriggerd worden om contact op te nemen. Dat was het doel, en dat is gelukt!”

Say Ya!, dat coaching, trainingen, workshops en Webinars geeft aan leidinggevenden, teams en individuen om vaardigheden te ontwikkelen om regie te nemen in hun (werkzame) leven en prestaties te verbeteren, had nog geen website. Jara was haar huisstijl aan het ontwikkelen toen de vraag naar een website naar boven kwam. “In het begin was ik aan het dubben: een standaard template vullen, of een maatwerk oplossing? buro been overtuigde me voor dat laatste. Vooral omdat ik toch kritisch ben met wat ik wil met de website. Het gaf meer vrijheid om alles zelf te bouwen en te wijzigen. En ik kan het toch zelf makkelijk onderhouden.”

 

“je hebt echt het gevoel dat je begrepen wordt.”

 

We incorporeerden de huisstijl in de website, wat makkelijk gemaakt werd door de mooie foto’s die Jara liet maken. De drie dienstverleningen van Say Ya!, Leiderschap, Team en Persoonlijk, werden met de drie kleuren uit de huisstijl gekoppeld. De onderdelen van de website zijn responsief, dus ook op mobiel geheel kloppend, en laden supersnel in.

En gelukkig is Jara erg tevreden met het resultaat. “Ik heb alleen maar goede woorden over buro been. Dat begon al meteen na de kennismaking: ze luisterden heel goed naar wat ik wilde, en begrepen heel goed wat ik wilde gaan doen. Er werd goed nagedacht over de route die een bezoeker doorloopt op de site. Vanuit dat luisteren kwam er een concrete vertaalslag naar een oplossing. Je hebt echt het gevoel dat je begrepen wordt.”

Bekijk de website van Say Ya!

Heb je een idee?

of een vraag?

En ben je op zoek naar een buro dat je snapt, en je dolgraag wil helpen, bel dan Mark op 0412 48 00 38