Strategie, maar dan online. Jouw ambitie, onze online oplossing.

strategie, maar dan online

jouw ambitie, onze online oplossing

Jouw strategie

een doordacht plan is het halve werk

Een mooie website online, en dan ben je klaar, toch?

Nou, nee! De meeste ondernemers denken niet na over hun online strategie. Nogal logisch, je bent druk bezig met je voornaamste bezigheid: ondernemen. En toch is een online strategie noodzakelijk. Met simpelweg ‘unne mooie website’ kom je er namelijk niet meer.

Want alles wat je online doet, doe je met een reden. Net als offline. Welke doelgroep wil je bereiken? Waar zitten ze? Welke tools moet je dan inzetten? Zet je dit niet op papier, dan schiet je in feite met hagel en hoop je dat je iets raakt. En dat is zonde van je tijd en geld.

 

Hoe benader je jouw klanten?

zichtbaar worden en blijven

buro been helpt je jouw onderneming beter online te profileren. Door samen te sparren komen we al snel tot een idee, dat zich weer vertaalt naar een concept. Welke tone-of-voice wil je voeren, hoe wil je je klanten online bedienen of zoeken: dat wordt allemaal samen met je beslist. En we denken na over de doorvertaling naar het webdesign, en, als je wilt, zelfs naar de social media aanpak.

de meerwaarde van buro been

één plus één is drie

De meeste online bureaus zijn gespecialiseerd in één onderdeel. Ze zijn toppers in strategie, kunnen prachtig vormgeven, of zijn thuis in de allermoeilijkste code. Bij buro been zijn we het allemaal. En dat maakt ons uniek, en ook een beetje trots.

Heb je een idee?

Of een vraag?

En ben je op zoek naar een buro dat je snapt, en je dolgraag wil helpen, bel dan Mark op 0412 48 00 38