Webdesign met jouw verhaal! buro been - sterke wordPress websites

webdesign met jouw verhaal

...en realisatie, onderhoud en hosting natuurlijk

buro been bedenkt en realiseert maatwerk webdesign

en meer

Wat buro been uniek maakt, is dat we, naast een online strategie uitzetten, websites en webshops kunnen vormgeven én bouwen. Dat kunnen er niet veel zeggen: de meeste bureaus zijn gespecialiseerd in het één of het ander. Bij buro been krijg je dus twee – nee: drie – voor de prijs van één!

maatwerk (wordPress) websites, webshops…

Hoe benader je jouw klanten?

Je website is je belangrijkste portaal naar de buitenwereld. Deze moet dus helemaal van jou zijn en precies passen bij jouw onderneming. En natuurlijk zo gemaakt dat-ie aansluit op je gehele online strategie. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom gaan we helemaal terug naar het begin als het op je website aankomt, en beginnen we met de belangrijkste vragen: wie komen er op je site? Wat komen ze doen? En wat wil je uitstralen?

Wil je online gaan verkopen, dan wil je eigenlijk een webshop die het doet. Eén die gebruiksvriendelijk is en je kan beheren zonder een diploma in websites te hebben. Die goed gevonden wordt in zoekmachines. En eentje die je helemaal eigen kan maken. Dat klinkt als een heleboel wensen, maar dat is voor ons geen probleem. Wij hebben altijd een goede oplossing voor jouw product. Want het moet natuurlijk wel goed bij jou en je onderneming passen.

Alles onder één dak

webdesign, relatisatie, onderhoud en hosting

WordPress is het meest populaire CMS, en met goede reden: het is hartstikke makkelijk in gebruik, ook voor mensen die geen websites kunnen bouwen. Ideaal voor ondernemers. buro been werkt ook met WordPress. Daarmee garanderen we dat je makkelijk zelf je website kan onderhouden, en niet ons voor elk wissewasje moet bellen – en betalen. We onderhouden jouw website en webshop periodiek gratis en voor niks. En als je hulp nodig hebt bij andere randzaken, zoals de hosting van je websites, helpen we je graag.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alles vóór je aan een online strategie en website begint. Heb je nog geen logo of huisstijl, of ben je er niet tevreden mee? Dan zetten we samen jouw identiteit op de kaart.

Heb je een idee?

of een vraag?

En ben je op zoek naar een buro dat je snapt, en je dolgraag wil helpen, bel dan Mark op 0412 48 00 38